Szűrés

A(z) IFA 2022 kulcsszót tartalmazó cikkek

A TCL továbbfejleszti a NXTWEAR S okosszemüvegét

2022. szeptember 2. -

A TCL, a kijelző technológia és a megfizethető, prémium okostermékek zászlóshajója két fontos bejelentéssel készül az IFA 2022 rendezvényen: továbbfejlesztette a TCL NXTWEAR S okosszemüvegét a még nagyobb kényelemért, illetve négy labdarúgó sztár is márkanagykövetként csatlakozik a nemzetközi programhoz, ezzel erősítve a TCL kommunikációját a 2022-2023-as szezonban. 

Tovább

Jövőt formáló technológiákat vitt a Samsung az IFA kiállításra

2022. szeptember 1. -

Egy okosabb és fenntarthatóbb jövő mindennapjait mutatta meg az IFA közönségének a Samsung. Az idei kiállításon a vállalat a továbbfejlesztett SmartThings szolgáltatására helyezte a hangsúlyt, nem véletlenül, hiszen a felhasználók előtt a márka összes termékkategóriájában új lehetőségeket nyit csatlakoztathatóság, személyre szabhatóság és fenntarthatóság terén egyaránt.

Tovább

45 hüvelykes ívelt OLED gaming monitor visz az IFA kiállításra az LG

2022. augusztus 29. -

Az LG Electronics (LG) a 2022-es berlini IFA kiállításon mutatja be legújabb prémium kategóriás monitorait, amelyek közül is kiemelkedik a 45GR95QE típusú UltraGear OLED gaming kijelző. Az LG első 45 hüvelykes, 240 Hz-es képfrissítési frekvenciájú ívelt OLED-kijelzője olyan vizuális teljesítményt, sebességet és funkciókat kínál a játékosok számára, amelyek nélkül ma elképzelhetetlen a kompromisszummentes játékélmény.

Tovább

Forradalmi innovációkat mutat be az LG a 2022-es IFA kiállításon

2022. augusztus 17. -

Az LG Electronics (LG) a világ minden tájáról várja azokat a fogyasztókat, akik testközelből is megismernék legújabb innovációit Berlinben, a szeptember 2-6. között zajló IFA 2022 kiállításon. A Life, Reimagined (Újragondolt élet) témára épülő standon bemutatott termékek eddig nem ismert területeket nyitnak a technológiai fejlődésben, a látogatók emellett olyan egyedi, új megoldásokat és szolgáltatásokat is megismerhetnek, amelyek célja, hogy páratlan élményt nyújtsanak a vásárlóknak.

Tovább